Нічна масована атака дронів на Київ: що відомо про постраждалих

Вночі 25 листопада російські війська влаштували наймасованішу атаку безпілотників на Київ. Внаслідок падіння уламків дронів сталися руйнування у різних районах столиці. Крім того, є потерпілі місцеві мешканці.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

За словами міського голови, у результаті російської атаки на столицю постраждали щонайменше п'ятеро людей, серед яких 11-річна дитина.

“Усі вони отримали медичну допомогу на місцях або в травмпункті, без подальшої госпіталізації”, – наголосив він. 

Згодом у КМВА уточнили, що найстаршій потерпілій 63 роки. Відомо, що троє потерпілих мають гострі реакції на стрес, а двоє травмованих мають різані рани кінцівок. 

Як повідомлялося, через атаку РФ у Києві можуть обмежити енергопостачання. Ремонтні бригади вже розпочали ліквідовувати наслідки атаки. Втім, людей просять не перевантажувати мережі. 

Крім того, у місті сталися руйнування. Зафіксовано падіння уламків в п'ятьох районах столиці:  у Солом'янському, Голосіївському, Печерському, Подільському та Дніпровському.

 ▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: 6 годин групи “Шахедів” атакували Київ! Ігнат про збиття! Прямі включення з місць падіння уламків

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *