Відомий український співак на добу застряг посеред траси через негоду: “Води взагалі не було”

Молодий співак Андрій Кравченко, відомий своїми дуетами з Павлом Зібровим і Славою Камінською, розповів, як застав снігопад під час подорожі до Одеси з концертом.

Сьогодні, 27 листопада, в Україні різко погіршилася погода. Зокрема, через снігопад й ожеледицю багато людей втрапили у дорожню халепу. Так, молодий артист простояв у заметах на трасі до Одеси цілу ніч. У зірки було заплановано декілька сольних концертів. Втім, він разом із командою через негоду так і не змогли дістатися до міста вчасно.

За словами артиста, ночувати довелося в авто. До того ж запаси води та їжі поступово зменшувалися. Рівень палива також був низьким. Втім, команда з Андрієм одразу вирішила, що додому, до Києва, повертатися не будуть. Тож, всі вони чекали на підмогу.

“Рахували скільки залишилося палива, на скільки годин його вистачить. Рахували скільки у нас залишилося сала й хліба, тому що це важливо. Води взагалі не було. Добиралися 24 години, але ми це зробили. Я сказав, що повертатися додому ми не будемо, тому що на мене чекають люди”, – повідомив у своєму Instagram співак.

Наразі з Кравченком і його командою все добре. Вони вже доїхали до Одеси та подякували комунальним службам за порятунок.

“Наші комунальники працюють. Були і поліція, і служби різні, які підтримували, був завжди зв'язок. Так що, все добре”, – зазначив Андрій.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *