Що додати у барвник для крашанок, щоб фарба краще трималася на яйцях

Український шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко поділився на своєму сайті корисними порадами для фарбування великодніх яєць.

Він радить додавати до барвника сіль та оцет. Це дозволить фарбі краще закріпитися на яйцях і забезпечить її стійкість.

“Щоб отримати рівномірний і гарний колір, яйця мають бути повністю занурені в фарбу”, — зазначив він.

Шеф-кухар поділився ще одним надзвичайно корисним лайфгаком.

“Для блиску крашанок після того, як вони висохнуть на тарілці, змочіть ватний диск в олії і змастіть кожне яйце. Це забезпечить чудовий ефект!” — додав Клопотенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *