Рум’яні, соковиті та смачні котлетки люблять усі. Та що робити, коли фаршу замало, а котлет треба зробити багато, щоб вистачило на всю родину? Хитромудрі господині вже давно знають, що додавати до фаршу, щоб вийшла ціла купа найсмачніших котлет.
Що додати до фаршу, щоб вийшло вдвічі більше смачних рум’яних котлет
-
Овочі. Фарш ідеально поєднується з овочами. На 500 грамів м’ясної основи можна брати три середні картоплини та 200 грамів капусти. Котлети з такими добавками вийдуть ніжними й соковитими, прямо танутимуть у роті. Професійні кухарі рекомендують додавати до такої маси на котлети ще й батон, замочений у молоці. Також можна брати кабачки, особливо це буде актуальним у літній сезон, коли овочів дуже багато.
-
Рис. Якщо під рукою немає овочів, можна додати до фаршу рис. Але попередньо його треба відварити та остудити.
-
Вівсяні пластівці. Щоб збільшити кількість фаршу для котлет, можна додати склянку вівсяних пластівців на 400 грамів м’ясної маси. Залийте вівсяні пластівці окропом, накрийте кришкою і зачекайте 10 хвилин, поки вони набухнуть. Такий складник не змінить смак котлет, зате збільшить їхню кількість удвічі.