Як запакувати подарунок: оригінально, гарно і стильно, з коробкою й без – відео та інструкції

Як завернути подарунок у подарунковий папір у коробці

Вази, пляшки, бокали та інші схожі предмети краще вкладати до коробки. Цим ви зменшуєте ризик розбити подарунок. Під час вибору матеріалу варто пам'ятати, що щільний подарунковий папір точно не порветься. Але і завертати в нього коробку буде важче.

Нагадаємо, ми раніше розповідали про відтінки волосся, які стануть модними 2024 року.

Найпростіше запаковувати подарунки квадратної чи прямокутної форми. Для цього вам знадобляться:

  • сам подарунковий папір;
  • ножиці;
  • олівець;
  • скотч.

Щоб пакування вийшло акуратнішим на вигляд, краще обирати двосторонній скотч. Його можна придбати в будь-якому канцелярському магазині.

Як гарно запакувати подарунок без коробки

Якщо ви вирішили подарувати річ, яка не має чіткої форми, і у вас немає напохваті коробки, до якої можна її покласти, можете зробити паковання у формі пакета.

Як запакувати подарунок оригінально: ідеї декорування

Для того, щоб оздобити подарунок, можна використовувати різні декоративні елементи. Наприклад, можете взяти тематичні стікери й гілочки для створення настрою.

Вам також можуть підійти:

  • яскраві стрічки;
  • листівки;
  • наліпки;
  • шнурки;
  • бутони квітів тощо.

В магазинах можна також знайти банти на клейовій основі. Тоді ви зможете просто перев'язати коробку в подарунковому папері стрічкою і зверху наліпити бантик.

Стрічка

Ви можете також навчитися зав'язувати кольорові стрічки, як у відео нижче. Можливо, вам доведеться попрактикуватися, але ваші подарунки точно матимуть стильний вигляд.

Складки з паперу

Ще один цікавий спосіб декорування подарунка. Але для нього вам знадобиться взяти більше паперу, щоб мати запас для плісування. Треба врахувати, що подарунковий папір зменшиться вдвічі після того, як ви складете декор.

Або можна скористатися методом додавання паперу до верхньої частини подарунка. Завдяки такому паперовому “помпону” він буде святковішим на вигляд і додасть пакованню оригінальності.

Для цього вам знадобиться великий аркуш пакувального паперу. Подарунок у цьому разі розташовується в нижній частині. А верхня частина використовується для утворення складок.

З кишенькою для листівки

Для цього способу треба використати колишню схему для пакування, але з нахльостуванням. Знизу у вас має залишитися шматок пакувального паперу. Решту паперу використайте для обгортання подарунка, щоб на лицьовій частині вийшла “кишенька”.

Як гарно запакувати подарунок, якщо мало паперу

Якщо ви раптом згадали, що вам треба запакувати подарунок, а подарункового паперу виявилося замало, можна спробувати цей цікавий спосіб пакування.

А якщо раптом у вас не знайшлося напохваті скотча, можна скористатися клеєвим олівцем, мотузкою, декоративною стрічкою, наліпкою, ґудзиком із ниткою.

Як упакувати букет квітів

Найкраще для пакування букетів підходить крафтовий і кольоровий папір. Тоді квіти матимуть оригінальний і стильний вигляд. Можна оформити паковання так, як показано на відео нижче.

Вам знадобляться:

  • аркуші паперу різних кольорів – тонкі для композиції та щільні для пакування;
  • ножиці;
  • скотч;
  • стрічка;
  • рукавички (якщо стебла мають шипи).

Як упакувати пляшку

Виявляється, все дуже просто, якщо знаєш, що робити. На всю процедуру піде не більше 2 хвилин.

Не забудьте оригінально прикрасити пляшку. Можна, наприклад, придбати спеціальний подарунковий чохол, який надівається зверху на шийку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *