Психологічний тест: виявляється, борода може багато розповісти про характер власника

Після проведення масштабних досліджень фахівці виділили чотири основні види борід. На ілюстрації нижче ви можете побачити їхні приклади.

Тепер справа за малим: зіставте бороду свого чоловіка чи партнера з малюнком. Ви зможете дізнатися все про його характер і темперамент.

Класична борода

Густа чоловіча борода класичної форми з вусами свідчить про те, що перед вами – справжній консерватор. Така людина звикла завжди відповідати за свої слова, вона багато працює і не любить боягузів. Втім, у таких чоловіків є і свої недоліки. Зокрема, носії класичної бороди можуть бути грубуватими, часто схильні всі проблеми вирішувати силою.

“Козляча” борідка

Хоча назва такої бороди і звучить, як жарт, її носії – часто дуже розумні люди з чудовим почуттям гумору та власним стилем. Крім того, вони мало чого соромляться або бояться. А ще чудово розуміють усі натяки. Та є у таких людей і недоліки. І часто вони дуже суттєві. Зокрема, носії такої бороди не ставлять на перше місце нікого, крім себе. Вони вміють брехати просто у вічі, зазвичай дуже хитрі і з легкістю маскують свої почуття.

Борода-щетина

Вона свідчить про відхідливий і легкий характер її носія. Це спокійні люди, які ніколи не втрачають самоконтроль. Часто мають схильність до аскетизму, легкі на підйом, тому люблять подорожувати. Головним мінусом власника такої бороди є те, що він може бути легковажним і не зважає на матеріальні цінності.

Французька борода

Такі чоловіки – справжнісінькі франти, але впевнені в собі і мають елегантний стиль. Зазвичай у них добре організоване і впорядковане життя, вони чепуруни, які вміють збалансувати все навколо. Це мудрі, добродушні й добрі чоловіки. Але вони можуть бути дещо нудними і не любять подорожувати.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *