На стилі взимку: які аксесуари будуть модними в сезоні 2023-2024 року

Ми зібрали для вас п'ять теплих і стильних аксесуарів, які ідеально доповнять ваш зимовий образ.

Мітенки

Створюючи теплий зимовий образ важливо пам'ятати про руки. Цього сезону в моду знову повернулися мітенки — особливі рукавички без пальців. Краще придивитися до трикотажних варіантів, які імітують довгі рукави светра. Їх, до речі, можна зробити милим доповненням образу, не знімаючи у приміщенні, якщо температура не надто висока.

Мітенки будуть ідеально поєднуватися з водолазками та в'язаними светрами. Серед верхнього одягу найкраще обирати пуховики.

Шкіряні рукавички

Такий варіант завжди в пошані, адже він вважається незмінною класикою. Шкіряні рукавички будуть чудово доповнювати екошубку, пальто, утеплений тренч.

Якщо це натуральний матеріал, можете брати сміливо будь-яку модель, а ось зі штучною шкірою треба бути обережними. Уважно вивчіть склад, адже екошкіра часто дубіє від низьких температур.

Рукавиці

Найтепліший і найзатишніший варіант на зиму, який знову з'явився серед модних трендів. Придивіться цього сезону до об'ємних моделей із трикотажу або в'язаних рукавиць.

Носити їх можна з дублянкою, екошубою, пуховиком. Матеріал аксесуара краще обирати залежно саме від варіанта верхнього одягу.

Широкий шарф

Шию також треба утеплювати. Тим більше, що взимку 2023-2024 року цей аксесуар стане одним із найпопулярніших. Придивіться до широких і довгих варіантів.

Забарвлення не таке важливе. Ви можете вибирати як яскравий принт, так і ніжніші базові відтінки. Тут усе залежить від ваших індивідуальних побажань і верхнього одягу.

Манишка

Якщо вам не подобається нагромадження одягу, можете утеплити шию і без шарфа. Варто придивитися до манишок, які можна знімати разом із верхнім одягом, коли ви входите до приміщення.

Манишки чудові тим, що їх можна сміливо інтегрувати в повсякденний образ. Головне — обирати варіанти з натуральної вовни чи сучасного утеплювача. І не забувайте про високий комір.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *