Відомий український співак відреагував на закиди ексдружини, що він “зажав” велосипед і ноут

Фронтмен відомого українського гурту “СкайОлег Собчук вперше відреагував на закиди ексдружини Марії, що він жадібний.

Так, на сторінці у Facebook Собчук підтвердив, що справді у травні цього року розлучився з дружиною після 20 років шлюбу. Також він додав, що вони розійшлися ще до початку повномасштабної війни.

Музикант зазначив, що вдаватися у подробиці причини їхнього розлучення, а також шлюборозлучного процесу – не буде. За словами Собчука, зі спільними дітьми від ексшлюбу він залишився у чудових стосунках і “умови відповідних договорів” виконує:

“Я не прихильник виносити на загал особисте, але все ж маю повідомити. Ми з моєю вже колишньою дружиною Марією Собчук розбіглись ще до війни, а від травня цього року ми офіційно розлучені. Надто в подробиці вдаватись не буду і, якщо чесно, не хочу (сподіваюсь, ви розумієте). Все ок. З дітьми все добре. Умови відповідних договорів виконую. Життя продовжується”, – написав Собчук.

Як відомо, днями вже ексдружина Олега Собчука Марія приголомшила, що вони з чоловіком розійшлися після 20 років шлюбу. Вона також оприлюднила приголомшливу переписку з колишнім, де він їй погрожує. Також Марія Собчук звинуватила співака в аб'юзі, і в тому, що він жадібний і забрав навіть велосипед і ноутбук, які їй купував.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *