Напої до зимових свят: топ-3 оригінальних коктейлів

Кокосовий різдвяний мохіто

Інгредієнти

  • 15 мл кокосового сиропу
  • 30 мл соку лайма
  • 30 мл рому
  • 30 мл кокосового рому
  • 45 мл кокосового молока
  • листя м’яти
  • журавлина
  • цукрова пудра

В шейкер додайте листя м’яти, сироп, сік лайма, розімніть і долийте ром, кокосове молоко й лід. Після цього закрийте та збовтайте, щоб напої з’єдналися в однорідну суміш. До склянки для подавання покладіть лід і перелийте суміш. Наприкінці прикрасьте листям м’яти, кількома ягодами журавлини та присипте цукровою пудрою.

Гранатова маргарита

  • 60 мл текіли
  • 30 мл апельсинового лікеру
  • 30 мл соку лайма
  • 45 мл гранатового соку
  • 30 мл кокосового молока
  • гілочки розмарину
  • зерна гранату

В шейкер додайте текілу, лікер, сік лайма та гранату, кокосове молоко й лід. Закрийте та збовтайте для отримання однорідної суміші. Підготуйте склянки для подавання, для цього змастіть їх краї соком лайма та занурте в цукор. Покладіть до склянок лід і залийте сумішшю. В кінці додайте зерна гранату та гілочки розмарину для декору.

Мімоза з журавлиним соусом

  • 1/2 ст. л. журавлиного соусу
  • 30 мл свіжовичавленого апельсинового соку
  • 150 мл ігристого білого вина
  • 1/2 ст. л. білого цукру
  • 1/4 ч. л. подрібнених трав (розмарин і чебрець)
  • зацукрований розмарин
  • журавлина

Змішайте цукор і подрібнену зелень у блюдці. Змастіть краї келиха для шампанського соком лайма та занурте в цукор. Додайте в келих журавлиний соус, апельсиновий сік та ігристе вино. Перемішайте, щоб з’єднати, після чого прикрасьте журавлиною та зацукрованим розмарином.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *