В моду повернулися аристократичні старовинні імена для дівчаток, які стануть хітами 2024 року

2024 року на піку популярності будуть старовинні імена. Особливо ті, які починаються на літеру “А”. Експерти визначили, що найхітовішим ім’ям для дівчинки стане Ада. Наступними за популярністю будуть Агнес, Агата та Аліса. Ці імена належать до аристократичних, як пише видання Express.

Що означають найпопулярніші аристократичні дівочі імена

  • Ада – це ім’я німецького походження, що означає “благородна або знатна”. Воно є похідним від імені Аделаїда, яке розповсюджене у скандинавських країнах. Жінка з цим іменем енергійна і творча натура, завжди готова допомогти тим, хто цього потребує. Водночас може бути відвертою й нахабною, тому притягує до себе таких самих яскравих особистостей. В особистих стосунках Ада доволі перебірлива, хоча шанувальників у неї дуже багато. Може брати шлюб із чоловіком, який старший за неї, щоб він був не лише партнером, а й наставником.
  • Агнес – має давньогрецьке походження, означає чистоту й непорочність. Дівчина з таким ім’ям доволі стримана та шаноблива, змалку добре навчається і не завдає клопоту своїм батькам. Агнес уміє добре триматися в суспільстві, хоча за стриманістю приховується вразлива й емоційна натура. З близькими вона добра і великодушна, завжди чуйна та справедлива. Агнес не кожного впустить у своє серце, тому її чоловіком стане найкращий серед найкращих.
  • Агата – це ім’я має давньогрецьке походження і означає доброту, красу та м’якість. Хоча сама власниця цього імені має твердий характер, наполеглива й незалежна. Ще змалку вона звикає досягати свого, прораховуючи свої кроки наперед. Тому жінці вдається досить швидко досягти успіхів у кар’єрі та бізнесі. Агата є чудовим лідером і керівником, оскільки завжди почувається впевнено в будь-якій ситуації. В особистому житті Агата не менш успішна, вміє побудувати не лише кар’єру, а й міцну щасливу родину.
  • Аліса – це похідне ім’я від давньонімецького Аделаїда. Аліса змалку чесна і прямолінійна особистість, має вроджене почуття справедливості та гідності. Вона вміє відстоювати свої права, а також захищає тих, хто зазнав несправедливої кривди. Аліса високо цінує своїх рідних, намагається усіляко їх підтримати. У жінки дуже багато прихильників, але своє серце вона віддає тому, кого по-справжньому покохає.

Читайте також:

Кар’єра на першому місці: імена жінок, для яких самореалізація та успіх понад усе

Чоловічі імена, які притягують талан, щастя та успіх

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *