Французька розкіш: 6 елегантних базових речей парижанок, які мають бути в гардеробі кожної жінки

Париж вважається світовою столицею моди, і не дарма. Саме парижанки є одними із законодавиць модних трендів та уособлюють саму елегантність, оскільки вони завжди вишукані і стильні, незважаючи на свій вік чи статус. На них не побачиш спортивного одягу, вони полюбляють класичний шик і досконалість. Розповідаємо про 6 базових речей у гардеробі, які повинна мати кожна жінка, щоб бути такою ж стильною, як парижанки, з посиланням на видання Who What Wear.

Шовкова спідниця

Вже не один сезон поспіль така спідниця залишається серед трендів, тому паризькі пані не оминули її своєю увагою. Одним із найкращих варіантів буде подовжена модель. Такі спідниці вигідно комбінуються із блузами, сорочками, блейзерами та светрами крупної в’язки. Вона матиме розкішний вигляд як улітку, так і взимку, тому можна брати на озброєння такий вибір паризьких жінок.

Піджак

Класичний, подовжений, клубний, оверсайз – варіантів може бути безліч. Це незмінна базова річ будь-якої французької жінки. Піджак чудово поєднуватиметься як із класичним одягом, так і з новомодними речами у стилі оверсайз. Наразі серед трендів – піджаки вільного крою монохромних відтінків у стилі “тиха розкіш”. Тому всім жінкам, які бажають бути вишуканими й розкішними водночас, варто придбати таку річ.

Біла футболка

Це базова річ, яка, напевно, є у кожної жінки в гардеробі. Але француженки одягають їх під класичні брюки і піджаки, що робить образ вишуканим і грайливим.

Блакитна сорочка

Блакитна сорочка цьогоріч витіснила з модного олімпу білу, тому парижанки надають перевагу саме такій моделі. Її можна вдягати на прогулянку, на роботу, побачення чи на ділову зустріч. У поєднанні із чоловічим стилем вона взагалі буде бездоганною.

Джинси

Француженки просто обожнюють кльош і прямі широкі джинси. Такі брюки досить стримані та елегантні, до них часто взувають чоботи на підборах або черевики на платформі.

Тренч

Саме французи додали до трендів стильні та водночас прості тренчі. Цей одяг вдало комбінується з будь-якими іншими базовими речами, незалежно від кольору. Тренч стане незамінним помічником для створення ідеально вишуканого і стильного аутфіту.

Читайте також:

Названі модні відтінки волосся, які стануть хітом 2024 року

Секрет краси корейських жінок: як мати молодий вигляд у зрілому віці

Тепло і стильно: 5 модних образів із пуховиком, які вам неодмінно захочеться повторити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *