Стрижки та зачіски, ідеальні для високого лоба: 10 найкращих варіантів на коротке й довге волосся

Власниці високого лоба мають чудову нагоду удосконалити та освіжити свій образ перед новорічними святами. Якщо ви в пошуках нової зачіски, тоді вам стане у пригоді добірка найкращих трендових стрижок і зачісок на будь-яку довжину волосся. Ці десять варіантів із чубком і без допоможуть удосконалити вашу природну красу та замаскувати недоліки. Розповідаємо, які найкращі варіанти зачісок пасують до видовженого типу обличчя з високим лобом.

Хвилясті пасма і чубок

Такий тип укладання довгого волосся чи локонів середньої довжини стане ідеальним варіантом, щоб вирівняти пропорції обличчя. До цієї зачіски найкраще пасуватиме напівпрозорий об’ємний чубок, який надасть образу романтичності й чарівності.

Пряме волосся і чубок

Така зачіска пасуватиме прямолінійним, ефектним і впевненим у собі жінкам. Ідеально рівне волосся з кінцями без філірування та густий чубок, який закриватиме лоб, удосконалить і гармонізує видовжені пропорції обличчя.

Неохайна стрижка піксі

Така стильна зачіска надаватиме волоссю об’єму, а нерівні кінчики створять візуальний ефект природної легкості. Своєю чергою густий грайливий чубок замаскує високий лоб.

Хвилясте волосся

Ця зачіска стане ідеальним варіантом для романтичних натур. М’які хвилясті локони будуть плавно огортати обличчя, візуально звузивши його. Такий тип укладання чудово підійде для романтичної зустрічі чи святкового вечора.

Пучок і фальшивий чубок

Укладене в такий спосіб волосся стане вдалою зачіскою для зустрічі Нового року або для іншого вечірнього святкового заходу. Таку зачіску можна зробити самостійно, скрутивши недбалий пучок, а з кінця пасма волосся імітувати чубок, уклавши його на бік.

Високий хвіст і чубок

Щоб створити для свого волосся додатковий об’єм, можна зробити високий хвіст, начесавши волосся на передній частині голови. Таким чином ви створите об’ємну зачіску, а густий довгий чубок-шторка увиразнить ваш образ.

Чубок у французькому стилі

Якщо у вас не було чубка, і ви готові до експериментів, тоді варто звернути увагу на французький чубок. Його довжина сягає лінії брів, що увиразнить ваш погляд і вирівняє пропорції видовженого обличчя.

Косий проділ

Якщо експерименти з чубком вам не до душі, тоді варто зробити косий проділ на будь-який бік. Такий варіант зачіски дуже зручний, бо підходить для будь-якої довжини волосся. І заодно скоригує зону лоба без чубка.

Стрижка боб із чубком

Така стрижка пасує абсолютно всім жінкам і не потребує укладання, достатньо просто помити й висушити голову. А чубок на два боки допоможе приховати високий лоб.

Стрижка каре

Така зачіска акцентуватиме увагу на шиї та плечах і створить спокусливий витончений образ. А чубок приховає лоб і додасть аутфіту грайливості.

Читайте також:

Французька стрижка стане хітом 2024: ідеальна для всіх типів волосся, рівно і гарно відростає

9 унікальних рис, які миттєво зроблять будь-яку жінку привабливою, магнетичною та сексуальною

5 головних уборів, від яких волосся починає швидко жирніти і випадає: не варто їх носити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *