Перевірте себе: п’ять ознак, що ви носите улюблені джинси неправильно

Складаючи бездоганний образ, передусім потрібно дотримуватися гармонії. Тому враховуйте все: від кольорів і фактур до стилістичних напрямків. Адже часом навіть найдрібніша на перший погляд деталь може зіпсувати всю картину.

Джинси вже давно стали невід'ємним атрибутом гардеробу кожної жінки. Але під час складання образу з ними треба бути особливо пильними. Ось які найпоширеніші помилки існують.

Не підвертаєте холоші

Носити джинси (особливо бойфренди чи мом) без підвернутих штанин сьогодні вважається грубою помилкою. Якщо холоші занадто довгі, вони волочитимуться по землі або неестетично збиратимуться на щиколотці і матимуть дуже неохайний та дивний вигляд. Навіть якщо вам здається, що так ваші ноги здаються довшими, пам'ятайте: вам лише здається.

Раніше ми розповідали, як потрібно носити джинси цієї зими, щоб мати модний вигляд.

Поєднуєте денім різних відтінків

Поєднати між собою різні речі з деніму — те ще завдання. Адже не можна просто взяти й одягнути свої улюблені джинси з будь-якою джинсовою курткою. Як правильно поєднувати? Стилісти рекомендують носити класичне індиго з темним верхом. А ось поєднувати холодні та теплі відтінки — моветон.

Носите джинси з низьким посадженням

Наприкінці 90-х та на початку 2000-х такі моделі були дуже популярними. Але просто зараз цей предмет гардеробу невдалий на вигляд, навіть якщо і входить до трендів. Стилісти стверджують, що такі джинси візуально вкорочують ноги, роблять тулуб непропорційно витягнутим. Краще змінити такі джинси на модель із середнім чи високим посадженням. Тоді силует матиме гармонійніший вигляд.

Вибираєте джинси з дірками

Звісно, тут не йдеться про джинси з бахромою чи легкою деструкцією. А ось від рваних моделей, які більше схожі на ганчірки, краще відмовитися. На жаль, часто на вулиці можна побачити саме такі варіанти. Навіть у мороз. До речі — навіть якщо ви вирішили носити джинси з дірками, не одягайте під низ колготки.

Одягаєте джинси з чоботами

Таке поєднання вважається банальним і застарілим. Особливо якщо ви одягаєте світлі джинси з чорними чоботами. Найкраще носити світле із світлим, а темне з темним — якщо дуже хочеться поєднати чоботи і джинси.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *