П’ять років ув’язнення за збут кокаїну: вирок наркодилеру київської еліти Чернецькому залишили без змін

У Києві суд залишив без змін вирок постачальникові кокаїну для української еліти Юрію Чернецькому: п'ять років ув’язнення.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура 14 грудня.

“За участі прокурора Київської міської прокуратури апеляційний суд залишив чинним вирок суду першої інстанції, яким до п'яти років позбавлення волі засуджено чоловіка за фактом незаконного придбання, зберігання та збуту наркотичних засобів (ч. 1 ст. 307, ч. 1 ст. 309 КК України)”, – йдеться у повідомленні.

Доведено, що Чернецький займався збутом кокаїну на території столичного регіону, а також зберігав наркотичний засіб за місцем проживання.

У грудні 2022 року вироком Бориспільського міськрайонного суду Київської області обвинуваченому призначено покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі.

Під час розгляду апеляційної скарги суд апеляційної інстанції відхилив доводи сторони захисту та залишив вирок суду першої інстанції без змін.

Обвинувачений перебуває під вартою.

Нагадаємо, в січні 2021 року прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно підозрюваного за ч. 1 ст. 307, ч. 1 ст. 309 КК України. За результатом судового розгляду прокурором повністю доведено вину чоловіка в інкримінованих злочинах.

Як стало відомо, у травні про себе нагадала й колишня дружина Чернецького. Блогерка, співачка і колишня дружина засудженого за постачання кокаїну для української еліти Юрія Чернецького Інна Воронова в ніч проти 16 травня запостила в Instagram фото й відео польотів ракет на Київ та роботи ППО. Після шквалу критики жінка видалила відео й фото, а згодом записала відео та перепросила.  За її словами, вона “не знала, що відбувається”.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *