- Яловичину промийте та обсушіть паперовим рушником. Наріжте шматочками, посипте приправою і обсмажте на олії з обох боків на сильному вогні 10 хвилин.
- Викладіть у форму для запікання.
- Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
- Яблука наріжте невеликими скибочками, видаливши серцевину.
- Обсмажте цибулю у тій же сковороді, де готувалося м'ясо, додайте яблука. Обсмажуйте, поки цибуля не стане золотистою, потім додайте гірчицю, сіль, перець, воду та вино. Перемішайте та вилийте в м'ясо.
- Форму накрийте фольгою та відправте в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 40 хвилин.
- Потім зніміть фольгу і запікайте ще 10 хвилин до зарум'янювання м'яса.
Поради:
- Яблука використовуйте кисло-солодкі.
Читайте також: