Путін під час “прямої лінії” натякнув на окупацію нових територій України та війни в довгу – військовий експерт

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов зауважив, що президент Росії Володимир Путін 14 грудня провів так звану “пряму лінію” і натякнув на можливість ескалації військової напруги безпосередньо включно з іншими територіями України.    

Про це Дмитро Снєгирьов розповів в ефірі телемарафону.

“На чому не акцентують увагу, на жаль, аналітики і ЗМІ – на конкретних епізодах виступу російського диктатора, який заявив, що протяжність російсько-українського фронту 2000 км. Нагадаю, що до останнього часу протяжність фронту була 1000-1100 км. Додається натяк на можливість ескалації військової напруги безпосередньо включно з іншими територіями України”, – наголосив він.

Снєгирьов також додав, що друге, на що варто звернути увагу – наразі говорять, що це помилка російського диктатора. Чисельність російських військ, зосереджених в Україні – 617 тисяч. За останніми даними українського Генштабу і західних розвідок, в Україні було зосереджено 450-470 тисяч. 

“Тобто дає зрозуміти, що буде збільшено чисельність контингенту. Відповідно, буде активізація на різних ділянках фронту. І третій сигнал – Путін говорить про подальше продовження так званої “СВО” до закінчення цілей операції. Дає зрозуміти, що гра буде в довгу”, – резюмував військовий експерт.

Нагадаємо, Дмитро Снєгирьов розповів, що окупанти готують прорив на одному з напрямків.

Читайте також провідні новини дня: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *