- Яловичий язик вимийте, залийте холодною водою. Доведіть до кипіння і зберіть піну. Посоліть, додайте моркву, цілу очищену цибулю та соєвий соус. Варіть 1,5 години. Готовий язик залийте холодною водою і залиште на 10 хвилин. Злийте воду, зніміть із нього шкірку та охолодіть.
- Яйця відваріть 10 хвилин від часу закипання.
- Яловичий язик, болгарський перець та огірок наріжте соломкою.
- Для заправки: змішайте майонез, часник (видавлений через прес), столовий хрін і сіль. З'єднайте всі інгредієнти, додайте заправку й перемішайте. Викладіть до салатника. Яйця розріжте на чотири частини та викладіть четвертинки на салат, прикрасьте зеленню.
Поради:
- Майонез можна замінити сметаною.
- Такий салат матиме гарний вигляд у креманках.
Читайте також: