Чому треба вибирати сатинову постільну білизну: вона не мнеться, розкішна і недорога

Сатинова постіль відрізняється від іншої унікальним методом ткання. Для цього способу використовують два види ниток з високоякісної бавовняної пряжі, одна з яких тонша за іншу. В цьому переплетенні ниток тонка обгортає товстішу, завдяки чого досягається блиск на лицьовому боці постільної білизни. А зворотний бік тканини залишається матовим. Цей спосіб переплетіння ниток надає сатиновій білизні неабиякої розкоші та досконалої краси. Розповідаємо, чому найкращим вибором для постільної білизни стане саме сатинова тканина.

Які переваги сатинової постільної білизни

Перш ніж вибирати сатинову білизну, треба знати про всі її переваги і врахувати недоліки. Виробники сатину наголошують на тому, що ця тканина вирізняється практичністю та ідеальним виглядом, оскільки практично не мнеться. Тому сатинову постіль не потрібно гладити. Така постільна білизна добре утримує тепло, але водночас дозволяє тілу дихати, бо виготовлена з натуральної бавовняної пряжі.

Щодо недоліків, він один – і несуттєвий. Сатинова постіль може бути слизькою, бо має шовковисту текстуру. Але в цьому також її перевага, вона має розкішний дорогий вигляд. А коштує не так дорого, як шовкова постіль, і набагато практичніша, бо не мнеться і не потребує спеціального догляду.

Як доглядати за сатиновою білизною

Щоб сатинова білизна залишалася бездоганною і довго вам прослужила, за нею треба правильно доглядати. Прати сатинову тканину краще за температури 40-60 градусів, так вона довше служитиме і не втрачатиме свого кольору. Водночас вкрай важливо уникати засобів для прання, що містять відбілювальні складники. Вони можуть пошкодити структуру тканини, тому швидко з’являться дірки.

Перш ніж прати сатинову постільну білизну, її треба вивернути. Не варто прати таку постіль із синтетичними матеріалами, тоді вона довше зберігатиме свою якість і красу.

Читайте також:

Як створити незабутній різдвяний аромат для дому: ці копійчані складники є на кожній кухні

Як швидко позбутися білих слідів солі на взутті: дієві методи, перевірені часом

Буде ідеально чистим без прання: як швидко освіжити одяг і позбутися плям

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *