Син-красунчик Арнольда Шварценеггера одружується і показав фото з освідчення

Син голлівудського актора та ексгубернатора Каліфорнії Арнольда Шварценеггера, модель та актор Патрік Шварценеггер одружується.

Про це 30-річний артист повідомив на сторінці в Instagram. Він розмістив фото з освідчення, де зображений разом зі своєю коханою, моделлю Еббі Чемпіон.

“Назавжди”, – підписали кадри закохані.

На фото, які з'явилися на сторінках Патріка та Еббі в фотоблогу, вони позують на тлі мальовничих пейзажів природи. Для освідчення Шварценеггер підготував величезне серце з троянд і, звісно, презентував обраниці обручку з чималим діамантом.

Зазначимо, що до освідчення 30-річний Патрік Шварценеггер та його кохана Еббі Чемпіон зустрічалися протягом восьми років.

Патрік один з п'ятьох дітей Арнольда Шварценеггера. Як відомо, Кетрін, Крістіна, Патрік та Крістофер народилися у шлюбі актора з Марією Шрайвер. Також у актора є позашлюбний син Джозеф Баена від його хатньої робітниці.

Нагадаємо, місяць тому Патрік Шварценеггер замилував шанувальників романтичними фотографіями разом з коханою Еббі Чемпіон. Закохані разом знялися у атмосферній фотосесії для Vogue.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *