Топ трендових моделей джинсів на 2024 рік: з чим носити, щоб створити незабутній образ

Джинси – це безпрограшний варіант для будь-якого образу й пори року. В них ми почуваємося стильними й гарними, нам комфортно та легко в цьому одязі. А ще джинси дуже практичні та універсальні, бо доречні для повсякдення, роботу, вечірки і навіть ділової зустрічі. Розповідаємо, які моделі будуть серед трендів 2024 року і з чим їх носити, щоб мати неперевершений вигляд.

Широкі джинси

Ця модель залишається ключовою наступного, 2024 року, оскільки довела свою практичність. Це можуть бути джинсові палацо, кюлоти, вільні широкі штани в чоловічому стилі. Широка модель джинсів дуже гарно сидить на фігурі, коригує її недоліки і підкреслює красу. Це той варіант, коли можна за допомогою одягу приховати кілька зайвих кілограмів на стегнах.

Носити широкі джинси можна як із вільним одягом, так і з топами чи водолазками, що облягають. Ваш образ буде елегантним і дорогим у будь-якому разі.

Прямі джинси

Така модель пасує абсолютно всім жінкам, незважаючи на вік і розміри фігури. Прямі джинси стануть ідеальною базою для повсякденного чи ділового стилю, головне, щоб вони мали прямий крій, класичний колір, були без декору, розривів і потертостей.

Наразі на піку популярності – варіанти джинсів з акцентним необробленим нижнім краєм.

Джинси-кльош

Це безперечний хіт, що повернувся на вершину олімпу 2023 року і буде там ще не один сезон. Тому на цей варіант можна сміливо розраховувати. Недарма це улюблена модель усіх французьких модниць, бо з такими джинсами можна створювати шикарні та елегантні образи на всі випадки життя.

Джинси-кльош краще носити зі взуттям на підборах, щоб отримати максимально розкішний ефект для образу. Також підійдуть лофери, черевики та уггі на широкій підошві.

Джинси з декором

Цієї моделі давно не було на модному олімпі, але, на диво, вони знову трендові. В топах 2024 року будуть усі варіанти з нашивками, аплікаціями, вставками і навіть з бахромою.

Одягати джинси з фурнітурою краще з мінімалістичним одягом, щоб акцент був на штанях. Це може бути сорочка, піджак, укорочений топ, корсет або майка з паєтками.

Рвані джинси

І знову на піку популярності – джинси з дірками на колінах. Хоча на початку 2023 року нічого не свідчило про таке стрімке повернення на модний олімп цієї моделі. До таких джинсів ідеальними будуть різноманітні светри оверсайз, класичні сорочки, а також куртки-бомбери. Щодо взуття, то тут ідеальними будуть кросівки, лофери або грубі черевики на тракторній підошві.

Джинси із завищеною талією

Це саме та модель, яка має самі лише переваги – і жодних недоліків. Джинси із завищеною талією ідеальні як для худорлявих, так і для дівчат із пишними формами. Вони приховуватимуть усі недоліки фігури і триматимуть талію в рамках. А ще в таких штанях дуже комфортно, хоча вони мають доволі елегантний і дорогий вигляд. Тому варто придивитися до джинсів-кльош, мом, варіантів прямого крою і бойфрендів.

Ці джинси можна вдягати як із приталеним одягом, так і з речами вільного крою. Взувати можна все – від грубих черевиків до ботильйонів на високих підборах.

Читайте також:

Шапки, які будуть на піку трендів 2024: п’ять теплих і стильних варіантів

Чим замінити уколи ботоксу: копійчана маска, яка стирає зморшки зі шкіри обличчя

З аміаком чи без: яка фарба довго тримається, краще зафарбовує сивину і безпечна для волосся

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *