Віталій Козловський на архівних фото постав з Могилевською й показав, яким був 20 років тому

Український співак Віталій Козловський замилував своїх прихильників архівними світлинами.

Таким чином артист повідомив, що 20 років тому він розпочав будувати музичну кар’єру. Зокрема, у своєму Instagram він опублікував світлини з різноманітних музичних подій початку 2000-х років.

“Рівно 20 років тому розпочалася моя музична дорога. І саме музика займала головну роль у моєму житті!”, – розповів Віталій.

На фото усміхнений Козловський зображений з довгим волоссям. На одній із серії світлин також можна помітити Наталію Могилевську, з якою вони познайомилися на зніманнях тоді ще популярного вокального шоу “Шанс”.

До слова, співак пригадав і сьогоднішні реалії. І зазначив, що йому довелося відмовитися від улюбленої роботи артиста й стати на захист України.

“Сьогодні я роблю зовсім не те, що мені подобається. Я ніколи цього не хотів і ніколи не міг подумати, що так усе обернеться… Не лише для мене, а для нас усіх. Зараз мої реалії – не творчість. А терпіння, боротьба і допомога. Дякую долі за всіх і за все. Вірю на краще!”, – зазначив зірка.

Окрім того, у своєму дописі Віталій наголосив на черговому масованому обстрілу України й висловив свої співчуття тим, хто постраждав.

“Рідні люди, тримаймося! Сьогодні потворні ганебні вороги обстріляли Київ, Дніпро, Запоріжжя, Харків, Одесу, Львів… Співчуття усім, хто постраждав”, – написав артист.

Зазначимо, сьогодні, 29 грудня, відбулася масована ракетна атака по Україні. Зірки прокоментували черговий злочин Росії проти України.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *