Анна Саліванчук показалася без чоловіка й замилувала кадрами з підрослими синами-красенями

Українська акторка Анна Саліванчук показала рідкісні кадри зі своїми двома синами 8-річним Глібом і 3-річним Микитою від народного депутата Олександра Божкова.

Родина попозувала у новорічній фотосесії. Щоправда, на жодному з кадрів немає чоловіка знаменитості. Результатом знімань Анна похизувалася у своєму фотоблогу. Так, на тлі ялинки старший син ніжно цілує маму у щічку. Тим часом молодший Микита тішиться смаколиком у руках.

На деяких світлинах зображені лише діти акторки. Вони читають книги та весело граються машинками. А потім до них доєдналася і їхня мама. Сім'я ніжно обіймає одне одного.

Саліванчук у святковому макіяжі та вбранні також наробила собі декілька фото, на яких вона зображена наодинці. Зірка читає книгу, зручно вмостившись у кріслі. Позаду неї стоїть прикрашена ялинка та лежать подарунки.

Нагадаємо, чутки про розлучення акторки з чоловіком, народним депутатом Олександром Божковим, ширяться вже давно. Тож, декілька місяців тому в ексклюзивному коментарі сайту ТСН.ua Анна Саліванчук чесно зізналася, чи є правдою здогадки її шанувальників.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *