POSITIFF замилував архівним фото, де постав в новорічному костюмі кота

Український репер Олексій Завгородній, більш відомий як POSITIFF, напередодні Нового року потішив шанувальників архівною світлиною.

У такий спосіб виконавець вирішив привітати фанів з прийдешніми святами. До слова, фото було зроблено 1996 року. На ньому 7-річний Олексій позує у новорічній фотосесії у костюмі й гримі кота.

Під фото у своєму Instagram Завгородній залишив вітальний підпис. Він зазначив, що все ще, як у дитинстві, сподівається на краще у наступному році. Також зірка не забув і про віру в ЗСУ.

“У Новий рік дивлюсь з усмішкою. Як і той хлопчик з фотографії 1996 року, я вірю в краще. Вірю в щасливі сім’ї, наших військових і в кожного, хто допомагає нужденним. Вірю в музику й важливість культури. Вірю в себе й обіцяю розпочати новий рік з приємних новин”, – написав знаменитість.

До того ж 34-річний POSITIFF побажав усім українцям кохання, тепла та щастя. І закликав допомагати армії.

“Бажаю всім українцям, щоб кожен день був сповнений сімейного тепла, затишку й позитива. Нехай цей рік буде часом радості, усмішок та любові. Спільно робімо його найкращим у житті. Надихаємось і допомагаємо ЗСУ. Слава Україні!”, – додав Олексій.

Нагадаємо, нещодавно цікаві різдвяні однакові образи приміряла родина Демі Мур. Близькі акторки показали, як затишно проводять свята й обмінюються подарунками.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *