Дикий цинічно пояснив ухилянтам, чому в армії більше шансів вижити

Колишній командир роти батальйону “Айдар”, військовий аналітик Євген Дикий пояснив ухилянтам, чому потрібно воювати і чому в армії більше шансів вижити.

Про це він сказав в інтерв'ю виданню “Новинарня”.

“Щоб закінчити попередню тему про шанси вижити ухилянтів… Якщо вже бути зовсім цинічним, якщо ми вже програємо цю війну через те, що в армію не записалися, то якраз більше шансів вижити буде у тих, хто буде у складі збройного підрозділу”, – каже Дикий.

За його словами, у випадку поразки збройний підрозділ зможе організовано перейти кордон, вийти до ЄС і там інтернуватися. Як приклад експерт навів досвід УПА, деякі підрозділи якої “організовано просто прорвалися через Польщу і Словаччину і далі собі спокійно жили в діаспорі”.

“В разі якщо вже війна програна, то у бійця в складі підрозділу набагато більше шансів вижити, аніж у ухилянта в підвалі”, – підсумував Дикий.

Нагадаємо, зʼявився текст законопроєкту про мобілізацію та військовий облік. ТСН.ua зібрав усе, що відомо про зміни до мобілізації та що про це кажуть політики.

Раніше російський доброволець, який воює за ЗСУ, попередив, що у разі програшу війна для українців не припиниться. Просто тоді Кремль використовуватиме нас як “гарматне м'ясо” замість зеків для своїх нових цілей.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *