Жінку виростили мавпи в джунглях: вона копіювала їхні звички харчування та крики (фото)

Жінка, чию маму викрали і кинули у тропічному лісі та виростили мавпи, проміняла своє звичайне життя у Великій Британії на кшталт того, що пережила її рідна людина.

Про це пише Mirror.

Мама Ванесси Фореро, Марина Чепмен, яка народилася в Колумбії, у віці чотирьох років була викрадена бандами торговців людьми і кинута в тропічному лісі, де, за її словами, її виростили білолиці мавпи-капуцини.

У 10 років її знайшли мисливці та продали до борделя, а потім викинули за те, що вона була надто дикою. Через роки, під час поїздки до Великої Британії, Марина закохалася у чоловіка, якого зустріла у церкві. Вони одружилися, і в них народилися дві дочки Ванесса, якій зараз 40 років, та Джоанна, якій зараз 43 роки.

Після розірвання 15-річного шлюбу Ванесса залишила Велику Британію та оселилася в тих же колумбійських джунглях, де, як стверджувала Марина, вона жила.

Виступаючи зі свого віддаленого будиночка у Сьєрра-Невада-де-Санта-Марта у Колумбії, Ванесса розповіла виданню, що нарешті відчуває, що вона там, де їй місце. Вона каже: “Я завжди прикрашала свою кімнату вдома зображеннями природи та гір. Моя двоюрідна сестра сміялася з мене і казала, що я хочу втекти в джунглі. А тепер вона така: “Боже мій, ти справді це зробила”. “Мамі не подобається, що я тут – і так далеко від неї. Але водночас вона розуміє, чому я тут. І мавпи справді приходять. Вони сильно виють на деревах. Вони дуже гучні. Ще в мене десь є великий кіт”.

Марина, якій зараз 73 роки, розповіла свою власну історію у книзі “Дівчина без імені” 2013 року. Вона стверджує, що її викрали 1954 року, коли банди, які займалися торгівлею дітьми, були звичайним явищем у Колумбії.

“Я побачила руку, що закриває мій рот – чорну руку в білій хустці”, – сказала раніше Марина. “Тоді я зрозуміла, що мене забрали дві людини”. З незрозумілих причин пізніше її кинули у тропічному лісі.

Читайте провідні новини дня:

Приблизно через два дні, за її словами, вона побачила зграю капуцинів і почала копіювати їх, щоби вижити. Вона спостерігала, які горіхи і ягоди вони їли, ловила банани, що падали, і пила з водопоїв.

Зрештою, коли вона почала ходити навкарачки і припинила говорити, мавпи почали її приймати.

Вона поділилася: “Одного разу молодший приземлився мені на плече, і, якщо тебе ніколи не обіймали, а ця тварина кладе руки тобі на обличчя, я кажу тобі, що це найприємніший дотик”.

Вона була там близько п'яти років, поки її не знайшли мисливці.

Нагадаємо, близнюки, розлучені після народження, вели ідентичний спосіб життя. Їх всиновили різні сім'ї.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *