Скільки безхатько заробляє на Хрещатику: “соціальний експеримент” від блогера (відео)

У Києві, особливо в центрі міста, є дуже багато безхатьків, вони часто сидять посеред вулиць або в метро і збирають гроші у перехожих. Про те, скільки грошей може заробити безхатько на Хрещатику, дізнався блогер @ron4chik.

Відповідне відео він опублікував на платформі ТікТок.

Якби наші безхатьки опинилися на вулицях Америки, вони б давно могли стати людьми з товстим гаманцем, бо відомо, що саме там їм залишають доволі гарні суми грошей.

А ось в Україні з цим усе набагато складніше, можливо, через те, що дляжителів нашої країни дорога кожна копійка і на таку “благодійність” просто немає коштів. Але, зрештою, знаходяться люди, які допомагають грошима.

Читайте провідні новини дня:

Український блогер вирішив перевірити, скільки безхатькові залишать грошей за пів години в самому центрі столиці. Він обрав неохайний образ і вийшов на вулицю, сів у центрі Хрещатика зі склянкою, куди перехожі можуть кидати гроші, та просто спостерігав.

@ron4chik

Зараз усі почнуть так «працювати»

♬ оригинальный звук – Рончик

Перший хлопець кинув 20 гривень, а другий їх забрав. Далі хлопцеві сипали монети. Та знайшовся чоловік, який дав блогерові аж 100 гривень, чому хлопець дуже сильно здивувався.

Після свого соціального експерименту він нарахував 150 гривень і зробив нескладний підрахунок ймовірного доходу за добу:

  • 30 хвилин – 150 гривень
  • 1 година – 300 гривень
  • 1 день – 3 тисячі гривень.

Виходить, що бути безхатьком у Києві не так вже й погано, звісно, коли інші не забирають гроші.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *