Волошин після розлучення з Анною Трінчер вперше заговорив про стосунки з іншими дівчатами

Український блогер Олександр Волошин вперше після розлучення зі співачкою Анною Трінчер заговорив про стосунки з іншими дівчатами.

Зірка Мережі не став приховувати, що намагався побудувати хоча б дружні взаємини з іншими. Однак, за словами блогера, він ще не зустрів тієї самої. Волошин зізнався, що після розлучення з Трінчер спілкувався з іншими дівчатами, але вони йому здалися “трохи тупими”.

“Я вважаю Аню дуже мудрою дівчиною, тому що я після розлучення спілкувався з деякими дівчатами і зрозумів, що, вибачте, вони трохи тупі. Не всі дівчата! Не всі, взагалі не всі! Але ті, з якими я поспілкувався, ну так вийшло… Пацани теж є тупі! Тупіші, ніж дівчата”, – розповів блогер в ефірі “Нашого радіо”.

Також Волошин додав, що після розлучення залюбки б продовжив спілкування з Анною Трінчер, якщо вона цього захоче. Знаменитість говорить, що його колишня неабияк мудра дівчина, з якою він би хотів підтримувати зв'язок.

“Я вважаю Аню дуже мудрою дівчиною, з якою я б хотів далі спілкуватися і підтримувати зв'язок. Якщо вона захоче, то я з великим задоволенням”, – додав блогер.

Нагадаємо, нещодавно Олександр Волошин висловив свою думку щодо мобілізації інфлюєнсерів. Блогер заявив, що він проти цього, та пояснив свою позицію.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *