Гуменюк озвучила деталі атаки “Шахедами” по півдню: які наслідки

Російські окупанти у ніч проти 8 січня спробували атакувати південь України вісьмома дронами-камікадзе Shahed 131/136. Усі ворожі цілі були знищені, однак зафіксовані падіння уламків.

Про це керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк повідомила у ефірі телемарафону.

“На південь було спрямовано атаку ударними дронами типу Shahed 131/136. Заходили вони з акваторії Чорного моря і були максимально зосереджені на Одещині. Всі вісім дронів, які ворог спрямував, були знищені – один на Миколаївщині і сім на Одещині“, – розповіла Гуменюк.

Читайте провідні новини дня:

Вона зазначила, що влучань безпілотників не було. Однак уламки збитого дрона впали в Одеському районі на відкритій території.

Спалахнула ситуативна пожежа, яку дуже швидко вдалось локалізувати. Натомість ворожі канали вже бравурно відзвітували про влучання в один з пунктів управління, хоча вони просто намагаютсья компенсувати свою невдачу по кримському напрямку”, – поінформувала речниця Сил оборони півдня.

Атака по Україні 8 січня

Нагадаємо, росіяни влаштували ракетно-дронову атаку по Україні в ніч проти 8 січня та вранці. Вибухи лунали у Харкові, Запоріжжі, Дніпрі, Кривому Розі та на Хмельниччині. Працювала ППО. 

Повідомлялося про знищення семи російських безпілотників на Одещині та одного на Миколаївщині.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Крилаті ракети і “Кинжали” розлетілись Україною. Новини на 8:00 8 січня

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *