Очільника Пентагону виписали з лікарні: які прогнози медиків

Міністра оборони США Ллойда Остіна після консультації з медиками виписали з лікарні

Про це повідомили на сайті Пентагону.

Остіна виписали з Національного військово-медичного центру Волтера Ріда.

Зазначається, що міністр оборони продовжує одужувати і виконуватиме свої обов’язки віддалено протягом певного періоду часу, а потім повернеться на повний робочий день у Пентагон. Він має повний доступ до необхідних можливостей безпечного зв’язку.

Ллойд Остін пройшов низку медичних тестів і обстежень, а також отримав нехірургічну допомогу під час перебування в клініці, зокрема йому лікували біль у ногах. Главі Пентагону призначили планову фізіотерапію та регулярні спостереження. Очікується, що він повністю одужає. Амбулаторно він проходитиме плановий курс фізичної терапії під регулярним наглядом.

В пресслужбі Пентагону також додали, що рак передміхурової залози, на який страждав Остін, є найпоширенішою з онкохвороб серед американських чоловіків. Він вражає кожного восьмого, зокрема кожного шостого афроамериканця.

Нагадаємо, глава Пентагону Ллойд Остін був госпіталізований 1 січня. Про це стало відомо 4 січня. За інформацією NBC News, очільник Пентагону провів чотири дні у відділенні інтенсивної терапії.

Як пише Politico, у Пентагоні здивовані, що Остін приховав свій діагноз

У CNN додали, що Остін керував ударами по об’єктах хуситів у Ємені з лікарні.

Читайте провідні новини дня:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *