Трамп знову пообіцяв закінчити війну в Україні “дуже швидко”: “Ми з Путіним чудово ладнаємо”

Експрезидент США, кандидат у президенти на виборах 2024 року Дональд Трамп після перемоги в Айові зробив скандальну заяву про війну в Україні. Він заявив, що в разі його приходу до влади у США він “дуже швидко” закінчить війну, бо “чудово ладнає з Путіним”.

Про це американський політик сказав під час виступу в Айові.

Він впевнений, що зможе припинити бойові дії в Україні, бо має хороші відносини як із Путіним, так і з Володимиром Зеленським.

“Ми з Путіним чудово ладнаємо. Ми дуже добре ладнаємо. Це добре, а не погано. Якби фальшиві новини стали справжніми й чесними новинами, 90% наших проблем у цій країні було б вирішено. Я дуже добре знаю президента Путіна, я дуже добре знаю Зеленського, я можу залучити його, ми вирішимо це дуже швидко. Цього (війни – ред.) ніколи не повинно було статися”, – сказав він.

Нагадаємо, у травні 2023 року Дональд Трамп заявляв, що закінчить війну в Україні за 24 години, якщо його оберуть президентом США. Тоді він також додав, що Путіна, який розв'язав криваву війну посеред Європи, не варто називати військовим злочинцем.

Провідні новини на сьогодні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *