Окупанти посилили атаки дронами на Бахмутському напрямку: воїни ЗСУ розповіли про ситуацію

На Бахмутському напрямку російські окупанти дронами атакують позиції ЗСУ. Загалом, на цьому напрямку українські воїни відбили 7 атак противника неподалік Іванівського, Кліщіївки та Андріївки.

Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Алли Хоцянівської.

Військовий Михайло каже, що найкраще ворожі дрони виявляти на слух, оскільки в небі їх однаково не роздивитися. Він зазначає, що окупанти атакують захисників України як розвідувальними, так і ударними БпЛА. Військові на день бачать до 12 ворожих дронів.

Командир взводу Станіслав зазначає – гарна погода у нього зараз викликає лише поганий настрій. Коли в небі розвідувальні БпЛА – по їхніх позиціях летить усе, що тільки можна.

“Сюди дістає все, що завгодно – і стволка, і реактивна. Ми ж тут не дуже далеко від нуля”, – каже Станіслав.

Станіслав на фронті від початку повномасштабного вторгнення. Півтора місяця тому закінчив навчання і підписав контракт. Машиніст тепловоза тепер керує роботою американської самохідної артилерійської установки М109.

Командир Михайло нахвалює свою машину. Американська гармата хоча й 90-х років випуску, їх не підводить. Порівнюючи з радянською технікою, М109 ще і значно комфортніша для екіпажу. Стріляє 155 калібром. Вага снаряда – до 50-ти кілограмів.

Поки в небі дрони – з бліндажа військові не виходять. Тут усі хлопці добровольці. Воюють уже другий рік. Захисники зізнаються – не так фізично, як морально вже втомилися.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ️Ясна погода сприяє активності російських дронів! Ексклюзивний репортаж з-під Бахмута

Нагадаємо, скільки Росія витрачає на війну проти України та топ-3 найдорожчої знищеної техніки окупантів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *