Під час ракетної атаки на Київ уламки влучили у спорткомплекс біля “Локомотиву” – наслідки

У Солом'янському районі біля стадіону “Локомотив” уламки ворожої ракети влучили у спорткомплекс. Зараз ця будівля зруйнована майже вщент – дах, опорні конструкції. На місці продовжують працювати рятувальні служби, поліція.

Що там відбувається – розповіла журналістка Олена Логінова.

За даними столичного ДСНС, рятувальники виїжджали до Святошинського, Подільського та Солом'янського районів.

“Цей об'єкт – нежитлова двоповерхова споруда цивільного призначення. Внаслідок ворожого обстрілу сталося руйнування без подальшого горіння. Рятувальники проводять обстеження території, а також знімають конструкції з сусідніх багатоповерхівок, щоб вони нікому не могли зашкодити. На цій точці було сім потерпілих, на 9 годину інформація, що їх вісім”, – розповів речник ДСНС Києва Павло Петров.

Пошкоджено не лише спорткомплекс, але й багатоповерхівку, яка розташовувалася біля епіцентру влучання уламків ракети. Вибито скло в квартирах.

Мешканці багатоповерхівок кажуть, що ранковий вибух був дуже потужний.

“Почули дуже сильний вибух. Після цього нові склопакети на вікнах витримали, а старі не витримали. Будинок постраждав, постраждав технікум”, – пригадує Олександр, місцевий житель.

Також пошкоджено фаховий коледж будівництва і архітектури. Він є поруч зі спорткомплексом, у коледжі вибиті вікна. Студенти коледжу розповіли, що на момент вибуху були в укриттях, але вибух був настільки потужний, що вони його чули навіть там. Гуртожиток також постраждав, у ньому вибиті вікна. Зараз студентів. які жили в гуртожитку, відпустили додому тимчасово. Всіх студентів перевели на дистанційне навчання.

Нагадаємо, ТСН.ua зібрав усі деталі про ракетний удар по Києву.

Читайте провідні новини дня:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *