Не поспішайте викидати старі речі: ось що можна зробити з непотрібним одягом

Напевно, у кожному гардеробі є такі речі, що роками просто займають місце, але викидати їх не хочеться. І не треба цього робити, оскільки старим речам можна придумати гідне застосування. Розповідаємо, що можна зробити з непотрібним одягом з користю для себе та інших.

Куди подіти непотрібний одяг: корисні поради

  • Віддати. Мабуть, у вас є родичі, знайомі чи друзі, які з радістю візьмуть речі, що вам більше не потрібні. Зараз також є соціальні магазини чи установи, які збирають одяг для тих, хто його найбільше потребує. Тому у вас із радістю приймуть в дар цей одяг.
  • Переробити. Якщо одяг зовсім зношений, його можна віддати на переробку. Зазвичай такі речі збирають для набивки меблів чи виготовлення ізоляційних матеріалів. Подивитися, чи є у вашому місті такий переробний пункт, можна в інтернеті. І ви ще за це отримаєте трохи грошей – це дуже приємний бонус.
  • Продаж чи обмін. Наразі дуже багато груп в соціальних мережах, де продають такі речі чи обмінюють на щось інше. У такий спосіб ви можете заробити собі грошей, звільнивши свій гардероб від непотрібного одягу. Або поміняти його на щось цікавіше для вас, і це може бути не лише одяг.
  • Друге життя. Є купа варіантів, як можна подарувати непотрібним речам другий шанс. Наприклад, із сукні, яка більше не в моді, можна зробити спідницю, а зі старих джинсів – шорти. Також можна пошити ковдри, пледи, подушки, зв’язати килимки чи просто зробити ганчірки.

Читайте також:

Що не можна чистити оцтом: деякі предмети заборонено навіть протирати цим засобом

Як вивести жовті плями на подушках без прання: ці підручні засоби миттєво впораються з проблемою

В рази дешевше й ефективніше, ніж мийний засіб: чим за кілька хвилин помити гори посуду

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *