Ракетний удар по Харкову: що відомо про долю лабрадорів і цуценят, дім яких знищила Росія

Цуценята з Харкова, які напередодні потрапили під російський обстріл, обживаються на Черкащині. Російський снаряд упав просто біля їхнього будинку. В хаті повилітали вікна і двері, цуценят розкидало по кімнаті. Відео виклала господиня, щоб попросити допомогти вивезти собак. Усіх лабрадорів евакуювали того ж дня.

Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Інни Боднар.

Маленькі лабрадори ретривери дивом вижили після останніх обстрілів Харкова.

“Ми годували всіх, я вже догодовувала останнє цуценя. Коли почалися звуки вибухів десь подалі, я пересіла під стіну і ввімкнула камеру”, – згадує господиня тварин Рита Зеленська.

Рита виклала відео наслідків ударів у Мережу, щоб попросити допомоги вивезти собак, бо після обстрілу у них вже не було на чому. Їхнє авто було потрощене, собачі вольєри зруйновані. Після цього містяни одразу прийшли на допомогу. Того ж дня небайдужі допомогли вивезти тварин з Харкова.

Собаки з Харкова доїхали на Черкащину. Село Деньги для них не чуже. Сюди родина з собаками евакуйовувалася ще 2022 року. Покликали друзі. Тоді ж придбали тут невелику хату, навели в ній лад, пожили і вирішили повернутися до Харкова.

Додому повернулися в кінці вересня, а вже за три місяці дому у них не стало. Запечені рани на голові показує господиня і щиро радіє, що їхні підопічні вціліли. Цуценята сліпі, повзали по склу і не поранили жодної лапки.  Жодної подряпини на старших собаках.

Виставки, на яких собаки демонстрували свої вміння, у країні через війну не проводяться. Господині впенені, що після перемоги України на полі бою перемагатимуть українські собаки і на змаганнях. Бо вони не просто породисті, вони бойові.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Цуценята дивом вціліли під обстрілом! Як склалася доля лабрадорів, яких побачив весь світ

Нагадаємо, в Росії інженер оборонного заводу наклав на себе руки після “прильоту” по будинку його бабусі в Харкові.

Читайте також: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *