“Лежать люди на полі бою один на одному”: Зеленський про російські “м’ясні штурми” за Авдіївку

Впродовж першого року повномасштабної війни Росія зовсім не користувалася математикою, посилаючи своїх людей на “м'ясні штурми”, зокрема, на Авдіївку Донецької області.

Про це президент України Володимир Зеленський сказав під час інтерв'ю німецькому телеканалу ARD.

“Вони до них ставляться як до м’яса. І я не впевнений, що це виснаження для них. Їм однаково – мільйон, два три – скільки загине. І зараз у нас є, наприклад, Авдіївка. Ви просто навіть не уявляєте: це паркани з їхніх людей, просто лежать люди на полі бою один на одному – це вже паркани трупів, вони їх навіть не забирають”, – наголосив президент.

За його словами, від першого року війни росія не користувалася математикою, а просто “викидала” людей, там однаково, скільки військових загине у війні.

Нагадаємо, росіяни продовжують обстрілювати Авдіївку, проте поки не наважуються знову штурмувати лівий фланг околиць міста. Вони все ще неабияк гатять по нпозиціях ЗСУ. Намагаються розбити їх вщент. Натомість українська армія тримає там позиції ще від часів АТО. І попри щільні штурми окупантів вони й досі під нашим контролем.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Не посунулись з часів АТО! Як бійці тримають позиції під Авдіївкою! Ексклюзив ТСН

Читайте також: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *