П’ять найкращих зачісок для жінок 40 плюс, які приховують залисини та додають об’єму

Жінки старше 40 років через гормональні зміни часто стикаються з різноманітними проблемами волосся, як то його випадіння, стоншення і навіть поява залисин. Експерти рекомендують у таких випадках приховати ці проблеми за допомогою таких зачісок.

Італійський боб

Він підкреслить найкращі риси обличчя, додавши волоссю додаткового об’єму та пружності.

Густі, тупі кінці цієї стрижки створюють повітряний, об’ємний вигляд. Це витончений і стильний вибір для багатьох випадків, універсальна стрижка, яка має чудовий вигляд майже на будь-якій формі обличчя та типі волосся. Довжину можна відкоригувати, щоб доповнити ваші риси обличчя та створити привабливий силует.

Багатошаровий боб із чубком-шторкою

Шари можуть вдало підкреслити ваші риси обличчя та надати об’єму, а додавання чубка – приховати зморшки на лобі та привернути увагу до очей.

З віком волосся стає тоншим, тому додавання текстури допоможе вашому волоссю підтягнутися та оживить його. 

Піксі з глибоким боковим проділом

Це стильний і сучасний варіант для жінок з коротким волоссям. Бічний проділ допомагає створити об’єм і підкреслити риси обличчя.

Тонкий, хвилястий шеггі

Універсальна зачіска, яка підходить для будь-якого типу волосся, як для довшого, так і для коротшого. Чубки часто використовують для обрамлення обличчя і, зокрема, для надання йому молодості. Зачіска робить ваше волосся густішим і є чудовим способом додати об’єм рідкому волоссю.

Асиметричний боб

Асиметричний боб – чудовий вибір» для зрілих красунь, оскільки це ідеальне поєднання класичного, але водночас сучасного й модного.

Цей стиль настільки модний, що ідеально підходить для того, щоб наші жінки в розквіті сил мали надзвичайно розкішний вигляд.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *