Окупанти погрожують знову окупувати Херсон: у ЗСУ розповіли, чи це реально

У ЗСУ впевнені, що російські окупанти не зможуть знову окупувати правий берег Херсонської області, включно із обласним центром.

Про це наголосила очільниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк в ефірі телемарафону.

Вона нагадала, що окупанти готують лівий берег Херсонщини до так званих “виборів” президента Росії і водночас вихваляються, що можуть знову захопити правий берег. 

“Це абсолютно невиконанна місія для них. Вони не зможуть цього зробити і за ландшафтними особливостями і через відсутність підтримки на тому самому правому березі. Немає в них таких сил та можливостей. Противник не припиняє своєї активності, вишукує ті засоби і можливості, які може застосувати максимально ефективно. Намагається тиснути за допомогою дронових атак – як нічної із застосуванням “Шахедів”, так і протягом усієї бойової доби”, – сказала Гуменюк.

Нагадаємо, окупанти знову атакували Україну ударними дронами, випустивши 35 БПЛА. Чому ППО збила менше половини цілей – читайте ТУТ.

Читайте провідні новини дня:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *