“Провів видатну гру”: тренер “Реала” розхвалив Луніна після потужного виступу в Лізі чемпіонів

Головний тренер мадридського “Реала” Карло Анчелотті компліментарно висловився про українського голкіпера Андрія Луніна за підсумками першого матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з “РБ Лейпцигом”.

Упродовж гри 25-річний українець здійснив 9 сейвів і зберіг ворота “сухими”, чим допоміг “вершковим” на виїзді здобути перемогу над німецьким клубом з рахунком 0:1.

“На початку першого та другого таймів було особливо складно і ми знали, що страждатимемо. Це був дуже важкий матч, у якому ми могли б зіграти краще, але є багато позитивних моментів. Незважаючи на кадрові втрати, центральна пара захисників виступила добре, ми були небезпечні під час переходів. “РБ Лейпциг” міг зрівняти рахунок, треба бути чесними.

Вони мали для цього нагоди, але Лунін провів чудову гру. Він воротар, який не мав ігрових хвилин і він прогресує. Сам факт гри вселяє в нього впевненість. Лунін показав себе добре. Він дуже мотивований, впевнений у собі, гра надає йому цієї впевненості. Він провів видатну гру, дуже добре впорався.

Я бачив той момент з незарахованим голом, це офсайд. Суперник заважав воротарю. Він тиснув на Луніна, думаю, це й так зрозуміло”, – наводить слова Анчелотті видання AS.

“Це була найкраща гра Луніна, відколи я його знаю”, – цитує італійського керманича Madrid Xtra.

Крім того, на потужний перфоманс українського воротаря оригінально відреагувала пресслужба “Королівського клубу”.

“Офіційно змінюємо пароль для Wi-Fi на “Андрій Олексійович Лунін”, – написали на сторінці “Реала” у Twitter.

Додамо, що авторитетні статистичні портали WhoScored та Sofascore назвали Луніна найкращим гравцем матчу проти “РБ Лейпцига”, поставивши йому оцінки 9,2 та 9,8 відповідно. Показник голів, яким запобіг українець, склав 2,19.

Матч-відповідь між “Реалом” і ” РБ Лейпцигом” відбудеться 6 березня на стадіоні “Сантьяго Бернабеу” в Мадриді.

Читайте також:

Увійшов до історії: Лунін повторив воротарський рекорд “Реала” в Лізі чемпіонів

“Манчестер Сіті” розібрався із суперником та наблизився до чвертьфіналу Ліги чемпіонів (відео)

Шахтар – Марсель: де дивитися і ставки букмекерів на матч 1/16 фіналу Ліги Європи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *