Банкова збирає топпосадовців з усієї країни на “чесну розмову” з українцями

В неділю, 25 лютого, все військово-політичне керівництво України проведе велику пресконференцію про майбутнє держави, війну та вступ до ЄС і НАТО.

Про це повідомив прессекретар президента України Сергій Никифоров в ефірі телемарафону.

“На 25 лютого ми готуємо дещо особливе. Це буде у вигляді конференції, чесна розмова про наш шлях далі, про наш шлях 2024 року. Будуть усі топспікери від влади, військово-політичне керівництво України, прем'єр-міністр, голова Верховної Ради, СБУ, Головне управління розвідки, Мінстратегпром, боюся когось забути. Перша леді буде, Міністерство інфраструктури, буде Офіс президента і, звісно, сам президент”, – розповів Никифоров.

За його словами, йтиметься про різні аспекти майбутнього України, зокрема про потенціал армії та її розвиток, про запровадження сучасних технологій. Також говоритимуть про інтеграцію України до ЄС і НАТО – що вже зроблено і що буде зроблено надалі. Керівництво держави обговорить також гарантії безпеки.

“Будемо говорити про ментальне здоров'я, відновлення психічного й фізичного здоров'я українців, які постраждали під час війни. Про підтримку бізнесу. Багато про що. Про всі аспекти життя країни в майбутньому”, – додав прессекретар глави держави.

Сам президент Зеленський за підсумками цієї конференції також візьме слово і проведе свою пресконференцію, під час якої “окреслить своє бачення означених тем і відповість на основні запитання”.

Нагадаємо, напередодні другої річниці повномасштабного вторгнення РФ до Україну Європейський Союз запровадить нові антиросійські санкції та розблокує виділення Києву 50 млрд євро протягом наступних чотирьох років.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *