Чекали на генерала – прилетів HIMARS: ЗСУ накрили “вечірку” окупантів під Волновахою

Вистроїли зустріти командира, а зустріли смерть. Полігон рашистів після прильоту HIMARS всіяний трупами, ще кілька сотень затрьохсотилися. А той, хто заговорив про шалені втрати, раптово вкоротив собі віку.

Про несумні новини детальніше розповіла в ексклюзивному сюжеті для TSN.ua журналістка Вікторія Гнатюк.

Один удар – багато чорних пакетів

65 “хороших росіян” за один мах. Така несумна подія трапилася у Волноваському районі після прильоту HIMARS. Росіяни скиглять – за раз втратили дві роти. А відео скільки назнімали!

Полігон весь у трупах

Усе поле тепер всіяне трупами рашистів, вояки злі, кажуть, жертв можна було уникнути, але командирам було важливіше віддати честь генералу і байдуже, що це за кілька кілометрів від лінії зіткнення. 

“Втрати мінімальні” 

Всі мерці – росіяни з 36-ї мотострілецької бригади ЗС РФ. Це ті самі “окопні орки”, смертями яких Путін годує свою збентежену велич, постійним місцем дислокації якої є місто Борзя Забайкальського краю. А командування РФ традиційно твердить – втрати мінімальні (ну а що, на Росії он ще скільки м’яса є, та й українські військові щодоби нищать у разів 20 більше рашистів).

А єдине, що радує окупанта на відео, що він вчасно злиняв з шикування і тепер не лежить серед двохсотих. А ще, хоч і тавтологія, але звучить приємно – після удару, крім поля в трупах, ще 300 росіян затрьохсотилися. Отак от, солдати вишикувалися віддати честь генералу, але є нюанс – той так і не приїхав. Мабуть, щось відчував. Але у росіян – своя версія, звертають на те, що генерал усе підлаштував.

“Шокирующая информация. Еврейский генерал ВС РФ по фамилии Моисеев приказал провести построение в открытом поле, куда прилетел Хаймарс хохлов с кассетным боеприпасом. 65 трупов, более 300 раненых. Тувинский дегенерат пытается замять и полностью запретил какую либо огласку инцидента. Служивые с мест, кому удалось выжить, просят максимальной огласки. Это какой-то позор!”.

Читайте провідні новини дня:

Хто цей генерал

А ось і цей славнозвісний генерал. Знайомтеся, Олег Мойсеєв або, як кажуть росіяни, єврей, який віддав наказ вишикувати солдатів, щоб йому поклонитися. До речі, подейкують, палкий прихильник цього генерала – пропагандист Соловйов.

Зараз росіяни виють, щоб усіх винних покарали.

Всіх, хто поширив інформацію, обіцяють покарати

Що цікаво, всю цю інформацію й відео Мережею поширили самі ж російські воєнкори. Влада розводила руками – “інфармацію нада правєріть” – і погрожувала, що всі, хто поширив “неправдиву інформацію”, будуть покарані.

Російський військкор раптово застрелився

До слова, один російський військкор уже мінуснувся, точніше, самоліквідувався, але це не точно. Річ у тому, що Андрій Морозов на позивний “Мурз” застрелився одразу після того, як назвав справжні втрати росіян під Авдіївкою. Його зацькували інші рашисти за заяву, що у штурмах Авдіївки росіяни втратили лише загиблими біля 16 000 солдатів.

Словом, кремлівські пропагандисти закликали його покарати. Покарали. Чи то тромб “відірвався”, чи то просто вбили і сказали “самогубство”. Як би там не було, кожна буква в цій новині прекрасна. Хоча у своєму телеграм-каналі “Мурз” навіть анонсував своє натискання на курок і написав прощальний допис, в якому висловив усе, що йому накипіло.

Але навіть в останні хвилини життя вже хорошого руского хвилювало одне – щоб Україні не дали зброї. На одного окупанта стало менше.

Це настільки чудово, що навіть нічого додати. Морозов був фанатичним українофобом і сталіністом, воював на Донбасі проти України від 2014 року, закликав до геноциду та масових вбивств українців.

Але вбили його не бандерівці, а свої. Ті, за кого він воював. Але ж про мертвих або добре, або нічого. Тому  скажемо просто – земля скловатою.

Ну що ж, карма існує. За кожного українця мають лягти сотні росіян, які прийшли на нашу землю вбивати й нищити.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ЗСУ НАКРИЛИ “ВЕЧІРКУ” РАШИСТІВ: один удар — 65 хароших “узкіх”, ще 300 на підході! Воєнкор вбився!

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *