Власник перетворив літак Boeing 737 на віллу з басейном і здає в оренду – скільки коштує доба (фото)

На острові Балі побудували незвичну віллу. Насправді її створили з переобладнаного на житло літака Boeing 737, що стоїть на 150-метровій скелі.

Про це йдеться у репортажі CNN.

Власник, бізнесмен та підприємець Фелікс Дьомін поділився, що ідея такої трансформації з'явилася в нього одразу після придбання лайнера, який зняли з експлуатації. Літак він переоблаштовував не для себе, а для здавання в оренду всім охочим.

“Я подумав, що літак можна перетворити на якийсь унікальний об'єкт. Дуже хотів, щоб люди відчували “вау-ефект” від кожної секунди перебування в цьому незвичайному місці”, – сказав Дьомін.

Він додав, що реалізовував цей великий креативний проєкт три роки, і в процесі виникало дуже багато труднощів. Спочатку потрібно було розібрати велетенський Boeing 737 на частини, щоб транспортувати вузькими дорогами Балі до вершини скелі. На це робітники витратили понад 5 днів.

Згодом літак почали перетворювати на елітне житло, але багато ідей Дьоміна виявилися надто сміливими для підрядників. Та, зрештою, вілла Private Jet Villa by Hanging Gardens вийшла такою, як і хотів власник.

Кабіну пілотів стала приміщенням для ванної кімнати, а одне з крил – терасою зі скляними поручнями. Сам літак встановили на міцних опорах, тому вона цілком безпечна.

Розкішну віллу відкрили для туристів у квітні 2023 року. Одна ніч у Boeing 737 коштує від 1600 доларів, а повний пакет послуг з трансфером приватним вертольотом – до 7 тисяч доларів.

Нагадаємо, композитор і продюсер Костянтин Меладзе продає свій елітний маєток в окупованому Криму за збільшеною ціною порівняно з попереднім роком.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *