Не лише добровольцями: Карась розповів, як мотивувати людей йти на війну

Лише добровольцями війну проти Росії не виграти. Україні потрібно більше людей. Для цього Збройні сили мають змінити підхід до мобілізації.

Про це в інтерв’ю ТСН.ua розповів лідер громадської організації С14, заступник командира 14 окремого полку ЗСУ Євген Карась.

“Збройні сили мають забезпечити, що людина проходить навчання, поступає в підрозділ, поступово вступає в бойову роботу, а не умовно місяць учебки, місяць в бригаді і потім ти вже в Авдіїївці. Це звичайно сильний контраст. Це дуже сильно людей обтяжує, це їх лякає. Тут немає простих рішень”, — розповів Карась.

За його словами, люди також не йдуть добровольцями, бо потрапляють в бригади, де командування себе “погано веде” або в командирів радянське мислення.

“І люди не хочуть бути гарматним м’ясом. Тому це все дуже складно. Це може вирішувати лише ти сам на своєму місці. Пробуй потрапити в ті підрозділи, де ти зможеш виконувати функції, які ти хочеш. Або вже на удачу. Достукуйтесь до депутатів”, — вважає Карась.

На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео КАРАСЬ: Якщо Україну окупують, усіх українців поженуть в атаку на Польщу і країни Балтії!

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *