Настя Каменських на тлі розриву з Потапом з’явилася на людях з нареченим Меган Фокс

Українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно поїхала до Колумбії, днями відвідала головну подію Латинської Америки – Premio Lo Nuestro. Премія щороку збирає весь бомонд і топові світові ЗМІ.

Співачка отримала унікальну можливість поспілкуватися з пресою з усього світу та розповісти, що війна в Україні не скінчилася, і нагадати, що світ повинен якось реагувати й допомагати. Каменських роздала багато інтерв'ю для відомих видань на важливі соціальні теми.

На червоній доріжці Настя Каменських була помічена з Machine Gun Kelly, американським актором, музикантом і чоловіком Меган Фокс, яка нещодавно обурила українок принизливим порівнянням в своєму пості Instagram.

Знаменитості мило спілкувалися та приковували погляди папараці, які почали їх масово фотографувати. Здається, Настя Каменських замінила провокативну акторку, через яку українські жінки навіть влаштували в соціальних мережах флешмоб.

Сама Меган Фокс, дружина артиста, на Premio Lo Nuestro помічена не була. А от чоловік Каменських, репер і продюсер Потап, також засвітився на цьому заході. Щоправда, Настю він уникав. Натомість Потап наробив фото з багатьма латиноамериканськими зірками. Зокрема, продюсер сфотографувався з Anitta, Bad Gyal, Gente de Zona, Lele Pons.

Нагадаємо, днями Настя Каменських випустила неочікуваний дует з автором хітів Енріке Іглесіаса. Артистка представила композицію Con Amor Se Cura, яку створила з відомим кубинським артистом, музичним продюсером Descemer Bueno.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *