“Перед очима пролетіла авіабомба”: як армія Путіна нещадно знищує затишне місто в Україні (фото, відео)

Місто Берислав на Херсонщині потерпає він постійних обстрілів російських терористів. Наразі тут і досі живуть люди, проте деякі все ж погоджуються на евакуацію. 

Яка ситуація у Бериславі та що кажуть місцеві – у сюжеті кореспондентки ТСН Наталії Нагорної. 

Яка ситуація у Бериславі

Берислав – одне із найзруйнованіших міст Херсонської області. Цей населений пункт колись був затишним містечком на березі Дніпра, а тепер – одна з найнебезпечніших ділянок фронту на півдні.

Кореспондентка ТСН Наталія Нагорна вирушила до Берислава разом із волонтерами організації “Джем” – це Євген та Сергій. Вони їздять прибережними селами, розвозять гуманітарну допомогу, воду і якщо з'являються охочі – евакуюють людей на безпечні території. 

Вирушати до Берислава найкраще зранку, коли ворожі дрони ще не настільки активні. Саме місто дуже зруйноване, будівлі пошкоджені постійними обстрілами, проте люди і далі тут живуть. 

Троє жінок евакуювались із міста

Троє мешканок міста – Ніна, Тетяна та Наталя – все-таки вирішили виїхати у безпечніші місця. 

“У мене перед очима авіабомба пролетіла – я її бачила. Я жила 3,5 місяця на самоті, ні води, ні світла, одні собаки і коти”, – каже одна із жительок Берислава.

Жінки кажуть, що їм складно покидати рідне місто. Три подруги з Берислава вже зараз на шляху до Німеччини, обіцяли вийти на зв'язок з тими хто лишився аби сказати – якщо вони погодяться, їх теж можуть вивезти.

Ніна, Тетяна та Наталя народилися у березні, жартують, як подарунок отримають змогу нарешті нормально помитися і пожити без війни. 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ТСН 07:00 за 28 лютого 2024 року | Повний випуск новин

Нагадаємо, російські окупанти в ніч проти 28 лютого вдарили по Україні ракетами С-300 та дронами. Українські захисники знищили 10 безпілотників на півдні.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *