Безугла “наїхала” на колегу по парламенту: деталі скандальної заяви

Народна депутатка Марʼяна Безугла наїхала в Мережі на свою колегу по парламенту Вікторію Сюмар з фракції “Європейська солідарність” та її чоловіка. 

Відповідний допис 28 лютого Безугла розмістила на своїй сторінці у Facebook. 

“А от чоловік Вікторії Сюмар Дмитро Христюк жодного дня не воював. Але весь цей час “дворазовий чемпіон самбо” отримував кошти від ЗСУ, а в травні 2023 року відзначений почесним нагрудним знаком ГК ЗСУ Залужного “Срібний хрест”. Було опитано свідків та перевірено “бойовий шлях комбата”. Один із багатьох прикладів політичних VIP, які “порішали”, — написала нардепка. 

Також вона додала: “P.S. До речі, ви знали, що бойове самбо (“самооборона без оружия”) походить з росії, а всі “спортивні” організації поза росією повʼязані з росією? Служба безпеки України, до уваги”.

Сьогодні, 29 лютого, Безугла вирішила поділитися продовженням цієї історії

“Продовження. Виявляється, чоловік Вікторії Сюмар Дмитро Христюк “порішав” собі не тільки “Срібний хрест” Залужного, а й вже 30 травня 2023 отримав УБД (видав йому це екскомандувач ТРО Танцюра:) та попав на стенди Київської обласної адміністрації як “герой”. Коли добровольці з 24 лютого все ще не можуть отримати посвідчення УБД, тилові симулятори все швиденько оформлюють” — зазначила нардепка.

Нагадаємо, одіозна нардепка Марʼяна Безугла вирішила потролити колишнього нардепа Сергія Пашинського “світлинами радості”.

Читайте провідні новини дня:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *