Костюк та Калініна вийшли до чвертьфіналу турнірів WTA у США

Українські тенісистки Марта Костюк та Ангеліна Калініна пробилися до чвертьфіналу турнірів WTA в американських Сан-Дієго та Остіні відповідно.

Костюк (№34 WTA) у другому колі турніру WTA 500 у Сан-Дієго перемогла австралійку Тайлу Престон (№153 WTA), яка отримала вайлдкард – 6:4, 6:3.

Матч тривав 1 годину 33 хвилини. Марта 4 рази подала навиліт, зробила 9 подвійних помилок та реалізувала 5 з 13 брейкпойнтів. Це була перша особиста зустріч тенісисток на корті.

За вихід до півфіналу Костюк зіграє з переможницею матчу між “нейтральною” росіянкою Анастасією Павлюченковою (№25 WTA) та китаянкою Ван Сіньюй (№41 WTA).

Калініна (№35 WTA) у другому раунді турніру WTA 250 в Остіні розбила колумбійку Камілу Осоріо з (№98 WTA) – 6:1, 6:2.

Матч тривав 1 годину 7 хвилин. Ангеліна один раз подала навиліт, зробила 3 подвійні помилки та реалізувала 7 з 10 брейкпойнтів. Тепер Калініна лідирує в особистих зустрічах з рахунком 2-0.

За путівку до півфіналу Калініна позмагається з француженкою Діан Паррі (№62 WTA).

Раніше повідомлялося, що ще одна українка Даяна Ястремська (№33 WTA) вийшла до другого кола турніру в Сан-Дієго. В 1/8 фіналу вона зустрінеться з росіянкою Анною Блінковою (№51 WTA), яка через загарбницьку війну РФ проти України допущена до змагань лише в нейтральному статусі.

Читайте також:

Світоліна продовжує підніматися: WTA оновила рейтинг найкращих тенісисток світу

Світоліна програла першій ракетці світу та не зуміла вийти до чвертьфіналу турніру в Дубаї

“Найстрашніша ніч”: зірка українського тенісу потрапила під обстріл в Одесі (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *