Дружина Джастіна Бібера на тлі чуток про розлучення привітала його з ювілеєм і показала небачені фото

Американська модель Гейлі Бібер замилувала привітаннями свого чоловіка, співака Джастіна Бібера, з днем народження.

Сьогодні, 2 березня, зірка святкує 30-річчя. Так, його дружина у своєму фотоблогу опублікувала серію небачених раніше спільних фото. Зокрема, подружжя у кадрі палко цілується й позує на яхті та під час романтичних прогулянок. Також Гейлі показала їхню світлину з весілля.

Окрім того, дружина Бібера потішила шанувальників артиста його архівним дитячим фото. Ще зовсім маленький Джастін позує у панамі та футболці.

“30?! Так швидко. Не вистачило б слів описати всю твою внутрішню красу. З днем народження, кохання всього мого життя, на все життя”, – замилувала підписом 27-річна модель.

Втім, підписники Гейлі Бібер неоднозначно сприйняли таку публікацію. Оскільки нещодавно Мережею ходили чутки про те, що пара переживає кризовий період і через це вони почали ходили до церкви. Сам батько Бібера також підігрів проблеми сина й закликав фанів “молитися за Джастіна та Гейлі”. Хоча знайшлися й ті, хто щиро розділив привітання коханої Джастіна.

  • Джастін стомився від тебе, припини вдавати, що він тебе любить, скоро розлучення
  • Дякую, Гейлі, що завжди поруч з Джастіном і любиш його безпідставно
  • Моя улюблена пара! З днем народження, Джастіне!
  • Їй сказали тримати чутки при собі

Нагадаємо, нещодавно зірка “Ліги сміху” Іван Люленов привіз кохану-українку до села в Молдові, звідки сам родом, до батьків. Гуморист показав, як вони провели час.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *