Удар “Шахедом” по багатоповерхівці в Одесі: генпрокурор відповів, скільки людей може бути під завалами

Російська терористична армія у ніч проти 2 березня атакувала багатоповерховий житловий будинок в Одесі. Наразі відомо про 3 загиблих, серед яких маленька дитина. Під завалами ще можуть залишатися до 12 осіб. 

Про це в етері телемарафону повідомив генеральний прокурор Андрій Костін. 

Генеральний прокурор зазначив, що російські терористи ударами по житлових будинках здійснюють політику геноциду українського народу.

Станом на зараз відомо, що під завалами багатоповерхівки в Одесі можуть перебувати від 10 до 12 людей. Їх шукають рятувальники. 

“Зараз, за деякою інформацією, під завалами можуть знаходитись від 10 до 12 людей. З ними не можуть вийти на зв'язок. Інформація перевіряється. Щойно була хвилина тиші для того, щоб почути, чи є заклик про допомогу”, – пояснив Андрій Костін. 

Удар “Шахедом” по багатоповерхівці в Одесі

У ніч проти 2 березня російська терористична армія атакувала іранськими “Шахедами” Одеську область. Окупанти запустили по регіону 8 дронів, з яких 7 вдалось збити. 

Один із “Шахедів” вдарив по житловому будинку в Одесі. Наразі відомо про 3 загиблих, серед яких є маленький хлопчик. В Одесі 3 березня оголосили День жалоби за жертвами російських терористів. 

Речниця ОК “Південь” Наталія Гуменюк заявила, що атака була ущільнена, а дрони маневрували між житловими будинками.

Читайте також: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *