Ідеальний перекус: італійська брускета з моцарелою та помідорами

Приготування

  1. У мисці або ступці змішайте базилік, тертий пармезан, кедрові горіхи, оливкову олію, зубчик часнику, сіль, перець і подрібніть усе блендером, щоб отримати соус песто.
  2. Наріжте скибочками хліб і підсмажте його на сковороді з невеликою кількістю олії, в духовці або тостері.
  3. Наріжте помідори шматочками.
  4. Намажте тости соусом песто, додайте сир, помідори й листя базиліку, збризніть бальзамічним оцтом. Для додаткового хрускоту посипте обсмаженими кедровими горіхами.

Раніше ми писали про рецепт гарячої закуски з лаваша з ковбасою і сиром.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *