У Скадовську стався “приліт” по базі окупантів: які втрати і наслідки (фото)

В окупованому Скадовську на Херсонщині прогриміли вибухи вранці 9 листопада, після яких стало відомо про удар по базі російських військ.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко та ниють у Мережі самі загарбники

За даними Андрющенка, “приліт” у Скадовську стався по базуванню російських окупантів у відпочинкові базі “Лотос”. Однак речник Української добровольчої армії “Південь” Сергій Братчук повідомив, що місце влучання – будівля, розташована трохи далі від “Лотоса”. Це приміщення колишнього колгоспу “Радянська Україна” на розі вулиць Гагаріна та Портової.

“Все заблоковано, і близько не пускають. Вже відомо про мінімум 15 поранених та п'ять “хороших русских”, що ніколи не поврнуться додому”, – зазначив Братчук.

На місце удару помчали багато машин швидкої допомоги та воєнна поліція. У Мережі з’явилися перші фото з місця “прильоту”, на яких видно суттєві руйнування.

Водночас окупанти скаржаться в Мережі на “бавовну” і погрожують відповіддю: “Шкода пацанів”. Очевидно, ворог зазнав втрат.

До слова, за оцінками аналітиків Інституту вивчення війни, на лівобережжі Херсонщини працюють кілька сотень бійців ЗСУ, однак вони перекинули туди обмежену кількість бронетехніки.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *